WAUW!! Wat een opbrengst!

Loterij en opbrengst bekend gemaakt

Wauw! We zijn er beduust van! Wat een prachtig bedrag heeft de sponsorloop opgebracht. We willen iedereen langs deze weg bedanken voor zijn of haar bijdrage. De kinderen hebben zich ontzettend ingespannen met het zoeken van sponsoren en het rennen vorige week. Die inspanning werd vandaag beloond. Naast het raden naar en het bekendmaken van het eindbedrag, zijn de lootjes getrokken en de prijsjes gekozen. De absolute hoofdprijs is naar Giani gegaan, die maar liefst 385,50 heeft opgehaald! Giani kan lekker genieten van een bioscoop bezoekje en vanuit de loterij ook nog eens van een bezoekje aan het marinemuseum. 

In dit bericht enkele foto’s van de loterij, meer is te vinden in het fotoalbum. Een aantal kinderen was bij de loterij afwezig. Voor deze winnaars ligt het kadootje klaar als zij weer op school zijn. 

En dan nu de opbrengst van de sponsorloop.... maar liefst €7876,- hebben de kinderen van de Wadlopers en de Vlieberg opgehaald. Wauw! Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor. We gaan snel aan de slag met de patio en houden u op de hoogte van de vorderingen.