Nieuws vanuit de Kleine Vlieberg, de Wadlopers en de Zeerob

Wat gebeurt er nog meer in ons Kindcentrum?

Op kinderdagverblijf de Kleine Vlieberg zijn we begonnen met het thema huisdieren. Wij leren over de huisdieren, welke er zijn, wat ze eten en ook welk geluid zij maken. Ook beplakken en verven wij in dit thema onze huisdieren.

 

Na 6 lange weken zomervakantie zijn wij weer heerlijk aan het spelen op peuterspeelzaal De Wadlopers. De eerste 2 weken moesten wij weer even aan elkaar wennen en zijn wij begonnen met het thema Dit ben ik. Ondertussen zijn wij bezig met Dit ben ik als baby. Wij lezen boeken zoals Wij hebben er een geitje bij en Bobbi wordt grote broer. Wij hebben onze eigen luiertassen en slabbetjes geknutseld en de babypop in bad gedaan en naar bed gebracht.
Ook zingen wij liedjes zoals Met de vingertjes en hoofd, schouders, knie en teen. Wij hebben nog veel leuke activiteiten in het verschiet en gaan door met dit thema tot de
herfstvakantie.

Maandag 25 september hadden wij peuterochtend en gingen wij gymmen samen met de kleuters. Wij vonden het heel erg leuk en gezellig! En woensdag 27 september deden wij mee aan de sponsorloop.
Wij hebben superhard gerend, en hebben ontzettend veel geld opgehaald voor een nieuwe binnen speelplaats.

 

Hierbij weer een bericht vanuit BSO de Zeerob. We zijn druk bezig binnen ons thema ”De politie en de brandweer”  Er zijn al vele mooie politiepetten en brandweerhelmen gemaakt waar de kinderen erg trots op zijn! Deze zullen ze ook dragen tijdens onze geplande uitjes op:

Dinsdag 1 oktober - bezoek aan het politiebureau te Den Helder.
Donderdag 17 oktober- bezoek aan de brandweerkazerne te Den Helder.

Wat kijken we hier allemaal naar uit!

Maar we hebben ook verdrietig nieuws te melden en dat is dat onze leuke, lieve, gezellige meester Daan ons helaas gaat verlaten! Afgelopen week heeft hij rustig afscheid genomen van de kinderen en collega’s. En gister was dan echt zijn laatste werkdag bij ons zijn omdat hij vertrekt voor een nieuw avontuur bij.....DE MARINE! We gaan hem allemaal onwijs missen maar wensen hem natuurlijk ook het allerbeste tijdens zijn nieuwe avontuur!

We hebben gelukkig ook goed nieuws en dat is...dat juf Sandra (van PSL de Wadlopers, binnen de Vlieberg) meester Daan zal gaan vervangen!!! Zij werkt elke maandag al op de BSO en is zo ook al een bekend gezicht voor de kinderen en de ouders. Samen met juf Melanie en juf Vaishna zal zij veel werkplezier gaan beleven binnen BSO de Zeerob. We maken er elke dag een feestje van met elkaar.
Tot de volgende nieuwsbrief! Groetjes team BSO de Zeerob Daan, Melanie, Sandra en Vaishna

image0 (1) image0 (1)
image1 (2) image1 (2)
image1 (3) image1 (3)
PhotoGrid_1_20240923123947 PhotoGrid_1_20240923123947
PhotoGrid_1_20240923124205 PhotoGrid_1_20240923124205